Hublot Spirit of Big Bang King Gold Rainbow

Hij draagt namelijk een Hublot Spirit of Big Bang King Gold Rainbow. Een hele mondvol, maar het is dan ook een heel bijzonder horloge. De Fransman die bij Paris Saint Germain furore maakt heeft namelijk flink het geld laten rollen om dit horloge te kopen. Bestaande uit vooral platinum, heeft Hublot dit horloge ontwikkeld met een nieuwe goudkleur die een warmere gloed heeft dan de traditionele 18 karaats variant. De waarde van het horloge? Die ligt op $93,700.00. Een gigantisch bedrag, maar je bezit dan wel een stukje vakmanschap in een heel originele stijl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Het wonderkind genaamd Kylian Mbappé

Kylian Mbappé belooft de opvolger van Cristiano Ronaldo en Lionel Messi te worden. De Fransman maakte zijn debuut voor Monaco in de Ligue 1 op 2 december 2015 tijdens een 1-1 gelijkspel tegen Caen. Hij werd toen gewisseld in de 88ste minuut voor Fábio Coentrão. Hiermee verbrak Mbappé het record van Thierry Henry die tot dan toe de jongste speler ooit voor AS Monaco was. Met zijn 16 jaar en 347 dagen oud is Mbappé inmiddels de vaandeldrager geworden. Ook werd hij de jongste doelpuntenmaker voor de club ooit. Toen hij 17 jaar en 62 dagen was verbrak hij zo wederom een record van Thierry Henry. Uiteindelijk vertrok hij naar Paris Saint Germain waar hij nu de sterren van de hemel speelt.

Daarvoor moesten ze echter diep in de buidel tasten. De veeleisende Fransman werd eerst voor een jaar gehuurd en daarna werd er 180 miljoen overgemaakt van Parijs naar Monaco voor de diensten van de pijlsnelle spits. De eisen die Kylan had waren gortig. Hij wilde een tekengeld van 5 miljoen euro en in totaal 50 miljoen gaan verdienen tijdens het vijfjarig contract. Hiermee ging PSG akkoord en hij werd zo de best betaalde voetballer van Frankrijk op Neymar na. Hij verdient zo’n 10 miljoen euro per jaar. Hij wilde ook een privéjet voor 50 uur per jaar. Ook kreeg hij nog een extra 30.000 euro om zijn werknemers zoals huishouder, chauffeur en bodyguard te betalen. Met dat soort bedragen is het dus geen wonder dat Mbappé zulke dure horloges draagt.