Suits seizoen 6

Wij van MAN MAN zijn van mening dat series onderdeel zijn geworden van het dagelijkse leven. Want laten we nou eerlijk zijn, wie kijkt er nou geen Netflix? Vandaar vinden wij het de moeite waard om te benadrukken dat deze maand een populaire serie een vervolg krijgt. Het zesde seizoen van de hitserie Suits verschijnt namelijk 13 juli op Netflix. Een interessant puntje voor alle  (mannelijke) liefhebbers: dit is het laatste seizoen dat Meghan Markle te bewonderen zal zijn in de serie. Sit back, relax and enjoy! 

man man meghan markle

WK Finale

Onderhand zijn de halve finales van het WK voetbal 2018 bekend. In deze halve finales treft Frankrijk België en neemt Kroatië het op tegen Engeland. De winnaars van deze vier overgebleven teams zullen om de wereldtitel gaan strijden in Moskou. Op 15 juli om 17.00 uur Nederlandse wordt de finale van dit razendpopulaire eindtoernooi gespeeld. Hoewel ons eigen Oranje er dit jaar natuurlijk niet bij is, is de finale van het WK voetbal iets wat menig man absoluut niet mag (en wil) missen.

Data juli MAN MAN

Amazon Prime Day

Velen van ons zijn bekend met het fenomeen Black Friday, een dag waarop talloze (zo niet alle) bedrijven hoge kortingen geven. Echter waren de verkopen in de VS op Amazon Prime Day het afgelopen jaar stukken hoger dan op de dag van Black Friday. En goed nieuws voor ons: dit jaar komt deze anderhalve dag vol met koopjes ook naar ons land! Van kleding tot aan allerlei tech-producten, het aanbod is gigantisch. Op 16 en 17 juli krijgt Nederland namelijk voor het eerst te maken met Amazon Prime Day. Je dient echter wel lid te zijn van Amazon Prime. De eerste maand is dit abbonement gratis en daarna betaal je de eerste paar maanden slechts 4 euro per maand. Maar met de kortingen heb je dat bedrag zo ‘terugverdiend’.

Amazon prime MAN MAN

Festivals

Aangezien het festivalseizoen in volle gang is, dient hier ook een onvergetelijk feest vermeld te worden. In de weekenden van 20 tot en met 22 juli en 27 tot en met 29 juli vindt dit jaar het festival Tomorrowland plaats. Dus mocht je nog geen vakantieplannen hebben of gewoon de behoefte hebben om met je maten een onvergetelijk weekend tegemoet te gaan, breng dan een bezoekje aan onze Zuiderburen. Zoek je het toch liever dichterbij huis? Breng dan één van de zondagen van de maand juli een bezoekje aan Thuishaven. Een bezoekje dat garant staat aan een heerlijke tijd.

dagen juli MAN MAN

Internationale Vriendschapsdag

Oke het klinkt een beetje cliché, zo’n ‘feestdag’. Echter mag er best eens stilgestaan worden bij de vriendschap tussen jou en je maten. Op maandag 30 juli is het Internationale Vriendschapsdag. Houd dan ook met z’n allen de hele dag of de avond vrij en onderneem gezamelijk wat. Geef hier dan ook zelf je invulling aan. Als jullie de gehele dag vrij kunnen nemen en een fanatiek dagje willen hebben, breng dan een bezoekje aan één van de beste plekken om te karten in Nederland. Als jullie alleen de avond als mogelijkheid hebben en meer behoefte hebben aan rustigere gezelligheid, duik dan gewoon met z’n allen een terrasje op.

indoor karten outdoor karten kartbanen man man

Mocht je nog op zoek zijn naar een bijzondere vakantie? Beleef een unieke reis met je vrienden in de whiskytrein door Schotland.