Cristiano Ronaldo heeft een peperdure autocollectie

Cristiano Ronaldo is een naam die iedereen wel kent. De 38-jarige superster speelt momenteel voor Al-Nassr in Saudi Arabië. De Portugese superster heeft daar een contract getekend tot 2025 wat hem jaarlijks zo’n 200 miljoen euro oplevert. Geld genoeg dus om heel wat leuke aankopen te kunnen doen. En dat doet Cristiano ook zeker. Naast zijn grote liefde voor het voetbal houd hij ook ontzettend veel van luxe auto’s. Dat is goed terug te zien aan zijn peperdure auto collectie van ruim 20 miljoen dollar. Zijn partner Georgina Rodríguez weet dat ook en trakteerde hem op laatst op een peperdure Rolls-Royce.

De vijfvoudig Ballon d’Or-winnaar bezit onder andere een Bugatti Chiron, een Ferrari Monza SP1, een McLaren Senna en nog veel meer luxe auto’s. In totaal heeft Ronaldo zo’n 25 auto’s in zijn collectie. De beste van allemaal: de Bugatti Centodieci ter waarde van zo’n €8.1 miljoen.

De Bugatti Centodieci

De Bugatti Centodieci is de duurste auto die Cristiano Ronaldo bezit. Er zijn slechts tien exemplaren van dit model gemaakt. Deze auto heeft daarom ook een prijskaartje waar je u tegen zegt. Maar voor een man met het vermogen van Cristiano Ronaldo is dit natuurlijk geen probleem. Bugatti staat bekend als een van de meest luxe automerken ter wereld. Deze Bugatti Centodieci van Cristiano Ronaldo beschikt over een Quad-turbocharged 8.0-Liter W16 motor, waarmee de wagen binnen 2.4 seconden 100 km/h haalt en snelheden kan bereiken van maar maar liefst 386 km/h. Bizar! Zie hieronder de video van de Portugese superster achter het stuur:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alber Muncha (@alberam17)