Cristiano Ronaldo krijgt een prachtige Rolls-Royce cadeau

Het is geen makkelijk jaar geweest voor Cristiano. Zowel privé als op het voetbalveld ging het niet lekker en onlangs werd hij uitgeschakeld op het WK. Vandaar dat zijn partner Georgina Rodríguez besloot hem eens goed te troosten met een gloednieuwe Rolls-Royce.

Het topmodel Georgina Rodríguez deelde het mooie moment op Instagram. Op de beelden zien we hoe Cristiano Ronaldo glunderend zijn nieuwe aanwinst bewondert. De 37-jarige Portugees deelde ook zelf een story op Instagram met een foto van de auto, met een grote rode strik en een man ernaast gekleed als de kerstman. Het model lijkt een Rolls-Royce Phantom te zijn, met een waarde van zo’n 300.000 euro per stuk. Zie de video hieronder:

Georgina Rodríguez is zelf ook succesvol

Sinds haar relatie met Cristiano Ronaldo heeft ook Georgina Rodríguez een flink vermogen opgebouwd. Zo is ze onder meer model en te zien op de covers van allerlei grote bladen. Daarnaast heeft ze 44 miljoen volgers op Instagram. Hierdoor heeft ze inmiddels een geschat vermogen van zo’n 10 miljoen euro. Meer dan genoeg geld om een Rolls-Royce van 300.000 euro voor de vader van haar kinderen te kopen dus.

Cristiano zal ongetwijfeld heel blij zijn met zijn cadeau want hij is een echte autoliefhebber. De autocollectie van Cristiano Ronaldo is enorm en hij rijdt onder meer in deze extreem zeldzame auto. Ook lijkt het erop dat hij een enorm contract gaat tekenen bij een club uit Saudi-Arabië.