Conor McGregor heeft eindelijk zijn superjacht in handen

MMA-vechter Conor McGregor kocht vorig jaar een wel heel stijlvol jacht, namelijk de Lamborghini Technomars 63. En dat superjacht heeft hij dan nu eindelijk officieel in zijn bezit. Twee dagen voordat hij het jacht toonde op Instagram, poste hij al een foto van zijn dochtertje met het bijschrift: “Vandaag is de dag! We nemen eindelijk officieel ons gloednieuwe Lamborghini sportjacht in bezit! Maar eerst… de belangrijkste maaltijd van de dag.”

Natuurlijk moest hij de boot gelijk even showen toen hij hem dan eindelijk in handen had, ondanks dat het buiten al donker was. Op die foto is al te zien dat het om een wel heel indrukwekkend jacht gaat.

Het water op met de Technomar Lamborghini 63

Het jacht heeft Conor McGregor maar liefst 2,9 miljoen pond gekost, wat neerkomt op bijna 3,5 miljoen euro. Het is dus zeker geen goedkoop bootje. Overigens komt dat ook doordat Conor redelijk wat maatwerk had aangevraagd. Daarmee is het jacht onder andere een eerbetoon geworden voor zijn whiskeymerk Proper No. 12. Het is ook het twaalfde exemplaar van het superjacht.

De Technomar Lamborghini 63 is uitgerust met twee 4000 PK V12 motoren en kan snelheden bereiken tot 112 kilometer per uur. Daar houdt het echter niet op, want het superjacht is voorzien van een keuken, eetkamer, slaapkamer en badkamer. Die kun je alleen beter niet gebruiken wanneer de boot op volle snelheid over het water scheurt, want dat gaat echt heel hard. Het jacht is maar liefst 19,2 meter lang.

McGregor liet op Instagram ook nog even zien hoe de boot het doet in actie en dat is een wel heel spectaculair gezicht. Conor lijkt zich dan ook goed te vermaken aan het roer van zijn superjacht en ook zijn passagiers genieten duidelijk. Met een drone wordt de Lamborghini ook nog van buiten en van boven getoond.

McGregor maakt zich, na het herstel van een gebroken been, ook weer op om te gaan vechten. Recent toonde hij al hoeveel spiermassa hij is aangekomen sinds 2015.