Pommeline Tillière werd bekend door Temptation Island

Mocht je nog niet bekend zijn met Pommeline Tillière, dan zullen we kort de Vlaamse blondine introduceren. De Gentse Pommeline deed in het jaar 2017 mee aan de razend populaire reality show Temptation Island. Dat jaar was ze zelf actief als verleidster met maar één doel: de bezette mannen in de villa gek maken.

Dit lukte haar, zeer goed zelfs. Niet alleen stal ze het hart van deelnemer Merijn, die deelnam met zijn toenmalige vriendin Lisa, ook zelf kreeg ze gevoelens. Uiteindelijk besloten Pommeline en Merijn met elkaar een relatie aan te gaan en dat slechts het begin van haar carrière.

Na de show verscheen Pommeline in meerdere televisieprogramma’s, zoals De Slimste Mens ter Wereld en Zo moeder, zo dochter. Maar ze kreeg vaker een plek in de spotlights. Zo onderging ze een bilvergroting, welke live te zien was op Instagram, was ze met haar volgende vriend Fabrizio Tzinaridis te zien in Just Tattoo of Us en deed ze met diezelfde vriend mee aan een nieuwe editie van Temptation Island VIPS. Kortom: Nederland en België kijken graag naar deze blondine.

Op Instagram viert ze haar verjaardag

Maar niet alleen op tv is ze een hit. Ook op Instagram is Pommeline Tillière populair met bijna 400.000 volgers. Met enige regelmaat deelt ze gewaagde foto’s met haar Instagram-volgers waarop ze haar vol getatoeëerde figuur showt. Aangezien ze vandaag de mooie leeftijd van 28 jaar aantikt, vond ze het hoog tijd om dit met haar volgers te vieren met de onderstaande foto:

Wij selecteerden nog een aantal foto’s van de Instagram van Pommeline. Check het hieronder: