De opvallende carrière van Cindy Kimberly

Cindy Kimberly is een Nederlands model en is in 2015 doorgebroken toen Justin Bieber een foto van haar plaatste op zijn Instagram. Hij wilde namelijk weten wie deze knappe dame was en kwam daar dus al snel achter. De zanger en het Nederlandse model kwamen met elkaar in contact en de rest is voor ons een vraag en voor hen een weet.

Door dit contact met de popster ging Cindy Kimberly haar schoonheid niet meer onopgemerkt voorbij en is zij uiteindelijk de modellenwereld in gegaan. En met succes, want door Cindy haar prachtige figuur  in combinatie met haar Spaanse en Indonesische roots was zij onder andere al te zien in GQ en Playboy en topless op de cover voor Maxim Magazine, wat een fantastisch resultaat op heeft geleverd.

Naast haar modellencarrière zit de brunette ook in verschillende podcasts waarin zij onder andere vertelt over haar mentale gezondheid, sociale media, modellenwerk en relaties. Iets wat wij enorm aan haar kunnen waarderen. Want op deze manier zien wij veel meer details van haar leven, in plaats van alle mooie plaatjes. Hierdoor zijn wij dan ook van mijn mening dat deze dame één van de mooiste Nederlandse modellen is, zowel van binnen als van buiten. Helaas voor alle geïnteresseerde mannen: ze heeft een relatie met voetballer Dele Alli.

Ze poseert heel pikant in bikini

Ook op Instagram is Cindy Kimberly door haar bekendheid inmiddels uitgegroeid tot een fenomeen. Zo heeft zij ruim 7 miljoen volgers weten te verzamelen en net als bij haar shoots voorziet zij hen regelmatig van pikante content in lingerie of topless. Nu is het weer raak en poseert Cindy Kimberly in een reeks foto’s heel pikant in een bikini, terwijl zij verleidelijk naar achteren kijkt met haar prachtige donkere ogen en ondertussen haar lange lokken omhoog houdt. Iets wat wij héél aantrekkelijk vinden. Zie hieronder de desbetreffende foto van Cindy Kimberly waar zij heel pikant in bikini te zien is en oordeel zelf maar:

Cindy Kimberly
Instagram wolfiecindy