Wie is Cindy Kimberly?

Cindy Kimberly kun je kennen van haar Instagram @wolfiecindy en ook voornamelijk door de popster Justin Bieber. In 2015 plaatste hij namelijk een foto van de dame online en vroeg “who is this?”. De zanger en het Nederlandse model kwamen vervolgens met elkaar in contact en de rest is voor ons een vraag en voor hen een weet.

Na dit contact met Justin Bieber sloeg het model de Formule-1 coureur Lewis Hamilton aan de haak. Tussen zijn drukke leven en de races door had hij nog tijd voor de schone dame. De relatie tussen de twee is nu alweer een tijd beëindigd en nu staat ze ook in de lange lijst aan ex-vriendinnen van Lewis Hamilton.

Nadat Justin Bieber haar carrière een flinke boost gaf door die foto te plaatsen, kreeg ze in één klap 500.000 volgers extra op haar Instagram-pagina. Uiteindelijk besloot ze om modellenwerk te gaan doen en was ze onder andere te zien in GQ en Playboy. Nu gaat Cindy Kimberly topless voor Maxim Magazine.

Het Nederlandse model straat op de cover van Maxim Magazine

Cindy Kimberly is het cover model van de november/december editie van het magazine Maxim. De dame is zonder top gefotografeerd en laat haar prachtige rondingen aan de rest van de wereld zien. Het model is niet alleen goed voor de camera, ook is ze een ster in het maken van de foto’s, de make-up en de styling van andere modellen. Het covermodel vertelt voornamelijk over wie ze is en wat ze graag doet. Wij genieten voornamelijk van alle foto’s van de mooie dame.

Een aantal foto’s van de Instagram van Cindy Kimberly:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cindy Kimberly (@wolfiecindy)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MAXIM (@maximmag)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MAXIM (@maximmag)