De nieuw mini vaatwasser van de Lidl

De Lidl heeft bijna alles wat je maar kunt wensen, van kleding tot goedkope robotstofzuigers en zelfs stoelen speciaal gemaakt voor als je aan het gamen bent. Nu komen ze wederom met een geniale must-have: een mini vaatwasser.

Bekijk deze link om naar de Lidl website te gaan

Of je vaatwasser nu kapot is, je in een kleine ruimte woont waar niet echt een vaatwasser in past of je gewoon te moe of te lui bent om elke keer de afwas met de hand te doen; deze kleine wondermachine is echt iets voor jou. Deze vaatwasser is 42 x 43,5 x 43,5 cm en dus perfect voor op je aanrecht of waar je hem ook wil plaatsen. De mini vaatwasser wordt geleverd met 5 reinigingsprogramma’s om uit te kiezen en kan opwarmen tot 70 graden. Lawaai is ook geen probleem, want het geluidsniveau ligt tussen de 51 en 58 decibel.

mini vaatwasser bij de lidld te koop

Nu vraag je jezelf misschien af hoe het eigenlijk werkt. Het is zo simpel als hem aanzetten, je vaat erin doen en de juiste instelling kiezen. Hij heeft een watertank met een inhoud van 5 liter en kan gemakkelijk in een emmer of gootsteen worden geleegd via de meegeleverde slang. Mocht dat teveel moeite voor je zijn, dan kan je hem ook gewoon aan de afvoer aansluiten.

Klik hier voor de prijs en meer info over deze mini vaatwasser.