Chris Hemsworth is gespierder dan ooit voor Extraction 2

Chris Hemsworth heeft de hoofdrol als Tyler Rake in de film Extraction. Het eerste deel van de film kwam uit in 2020. Voordat de film uit was gekomen, was er duidelijk al sprake van een volgend deel. Ze hebben het tweede deel gebaseerd op de reacties op het de eerste film.

Ondertussen is Extraction 2 een feit en mocht Chris Hemsworth weer aan de bak met trainen om het gespierde lichaam van Tyler Rake te krijgen. Chris heeft voor verschillende rollen al hard moeten trainen om er goed uit te zien, maar nu is hij daadwerkelijk sterker dan ooit. De acteur deelde de onderstaande foto op Instagram met de tekst: “Six weeks out from shooting on Extraction 2 feelin good and ready. Shout out to my team at @centrfit for giving me all the tools I need for a bulletproof rig💪💪💪💪💪”

Zijn fitness-tranformatie is voltooid en zo te zien is hij klaar voor Extraction 2. Samen met een team van trainers en nutrition coaches heeft hij dit doel weten te realiseren. Wel veroorzaakte de acteur een klein probleempje door het kweken van zijn spieren. Zijn stuntdubbel had erg veel moeite met om hem bij te houden. De stuntdubbel moet natuurlijk erg veel lijken op Chris, dus hij kan niet veel minder spier hebben. Maar uiteindelijk is dat allemaal goed gekomen en kunnen de camera’s tevoorschijnworden gehaald voor de opnames.

Chris Hemsworth heeft dit alles natuurlijk bereikt om keihard te trainen, maar gelukkig dacht hij ook een klein beetje aan zijn medemens en deelde een workout video op zijn Instagram.