Het leven van acteur Chris Hemsworth

Chris Hemsworth is een 38-jarige Australische acteur. Hij is bekend van onder andere zijn rol als Thor in de Avengers trilogie en Tyler Rake in Extraction. Hij is niet de enige van de Hemsworth-familie met acteertalent, ook zijn broers Liam en Luke zijn beide acteurs. Chris trouwde in 2010 met Elsa Pataky, zij is een Spaanse actrice. In 2012 kregen zij samen een dochter en in 2014 een tweeling.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Chris heeft dus de hoofdrol als Tyler Rake in de film Extraction die in 2020 uitkwam. Voordat deze film uitkwam, was er al sprake van een deel 2. Voor het bepalen van de verhaallijnen van het tweede deel moesten ze nog wel even wachten op de release van het eerste deel. De makers wilde namelijk kijken wat de reacties zouden zijn van de kijkers. Ondertussen is Extraction 2 een feit en daar is Chris Hemsworth ook heel hard voor aan het trainen, want Tyler Rake heeft een gespierd lichaam.

Zoals we eerder al vermeldden, heeft de acteur en voor zijn eerdere rollen al heel erg afgetraind uitgezien. Maar dit keer is hij sterker dan ooit. Zo afgetraind is hij nog nooit geweest. Gelukkig denkt de acteur een beetje aan ons allemaal en deelde zijn work-out routine met ons, zodat wij het ook eens kunnen uitproberen.

Work-out gedeeld via zijn Instagram

Afgelopen week deelde de acteur een filmpje waarin hij ons laat zien hoe hij zo’n kast is geworden voor de nieuwe film. Hij is gestopt met altijd liften van hele zware gewichten en hij is zich meer gaan focussen op cardio en oefeningen waarbij je juist je eigen lichaamsgewicht moet gaan gebruiken.

Wel moeten we erbij vermelden dat puur door deze oefeningen te doen, je niet zo’n kast wordt als Chris Hemsworth is. Ook hij lift als een dier hele zware gewichten, maar heeft ook work-outs als deze nodig om zijn lichaam in balans te houden en optimaal resultaat te creĆ«ren.

Wat Chris precies doet laat hij zien in de video, maar de routine bestaat uit:

  • 3 minuten boksen (cardio)
  • 50 squats (onderlichaam)
  • 40 sit thrus (mobiliteit)
  • 20 reps for each (buikspieren)
  • 25 push ups (bovenlichaam)
  • 2 minuten rust

Herhaal deze oefeningen vier keer achter elkaar, met rust, voor een complete wor-kout. Bekijk hieronder de video: