Nicolette Kluijver laat zichzelf zien op Instagram

Nicolette Kluijver kennen we allemaal als presentatrice van programma’s zoals Spuiten en Slikken, Adam Zoekt Eva en – natuurlijk – Expeditie Robinson. Echter begon haar échte carrière op haar zeventiende, toen ze werd ontdekt door het modellenbureau Elite Models. Ze reisde de wereld rond en dee modellenwerk voor grote merken als G-star, Diesel en Tommy Hilfiger. Dit leverde haar uiteindelijk figurantenrol op in Goede tijden, slechte, tijden. 

Maar veel mensen vergeten soms wel eens dat Nicolette ook een carrière had in de modellenwereld. Zelf is ze dat zeker niet vergeten en dit laat ze ook met trots zien.Op Instagram gaat ze namelijk uit de kleren. Het is dan wel een foto van vroeger, maar dat maakt het niet minder mooi. Met de caption “Gooi je haar los en maak me gek! Weekend!” gooide ze ons vorige vrijdag in stijl het weekend in. De vrolijke blondine zit zonder kleding op een verhoging met wilde haren. Een goed begin van het weekend.

Bekijk hieronder de foto:

Uit diezelfde fotoshoot plaatste Nicolette afgelopen april ook al een foto. Hierop stond ze ook erotisch geposeerd, met een verwijzing naar de datum van die dag.

Bekijk hieronder de foto:

In de trend van Nederlandse presentatrices, bekijk de beste Instagram foto’s van Temptation Island-presentatrice Annelien Coorevits. Wanneer je die foto’s bekijkt, dan zou je haast denken dat zij zelf een verleidster is.