Maak kennis met Annelien Coorevits

De 34-jarige voormalig Miss-België is sinds 2019 gesplit van haar man, ex-voetballer Olivier Deschacht. Deze breuk was erg in het nieuws. Hoewel de reden van de scheiding niet helemaal duidelijk was, is er wel gezegd dat het lag aan slechte communicatie en het verloren vertrouwen. Annelien Coorevits heeft er twee kinderen aan overgehouden. Genoeg over haar oude relatie. Nu gaan we even in op de carrière van deze succesvolle dame.

Annelien Coorevits werd bekend toen ze in 2007 uitgeroepen werd als Miss België. Vanuit deze wedstrijd is ze doorgegaan op televisie met deelnames aan verschillende spelshows. In 2009 dook ze zelfs in de politiek. Annelien was in West-Vlaanderen op de opvolgerslijst van het Open VLD komen te staan.

In 2015 lanceerde Annelien Coorevits haar eigen juwelencollectie samen met Hilde en Wim de Valck. Uiteindelijk is ze in 2016 begonnen met het presenteren van Temptation Island en is sindsdien niet meer weg te denken op de televisie.

Wij hebben haar beste Instagram foto’s uitgekozen:

Van de presentatrice naar de opvallendste deelnemers. Bekijk de meest spraakmakende Temptation Island-deelnemers. Ken jij ze nog allemaal?