Dit zijn de meest spraakmakende Temptation Island koppels aller tijden

Temptation Island. De serie die ervoor zorgt dat menig Nederlander iedere donderdag op het puntje van de bank, vol smacht zit te wachten totdat de streamingdienst weer een nieuwe aflevering vrijgeeft. Hoe afgelopen seizoen vijf koppels de uitdaging aangingen, waren er slechts twee sterk genoeg de verleiding te weerstaan. Na 12 seizoenen amusement en de nodige dosis aan drama, alcohol en ‘liefde’ zijn er al heel wat stelletjes voorbij gekomen. Ken jij ze nog allemaal? Wij nemen je nog één keer mee terug in de tijd en laten je de meest spraakmakende Temptation Island koppels aller tijden zien.

1. Niels en Rosanna

Niels en Rosanna waren misschien wel het meest spraakmakende koppel in de gehele geschiedenis van Temptation Island. Als je denkt dat een ezel niet twee keer aan dezelfde steen stoot, dan heb je het toch goed mis. Hoe de eerste deelname aan Temptation Island helemaal in de soep leek te lopen en Rosanna viel voor de verleider ‘Ik ga vieze dingen doen met je meisje, vriend’ Alex, bleek de tweede deelname ook niet zo’n slimme zet te zijn. Niels viel hier als een blok voor de wat excentrieke oud Temptation Island verleidster Fabiola. Maar eind goed al goed, aldus Niels en Rosanna.

Terug in Nederland kwamen de tortelduifjes weer bij elkaar, werden ze verloofd en hintte Rosanna op een derde deelname aan het programma Temptation Island Vips. In een Shownieuws interview gaven de twee aan in het huwelijksbootje te willen stappen, maar er eerst nog wat een en ander recht gezet moet worden. Openhartig vertelde Rosanna over haar gemaakte fout tijdens hun eerste deelname aan het programma en die van Niels in hun tweede deelname. En hoe de derde deelname eruit gaat zien? Daar leek de blondine niet veel woorden aan vuil te maken.

Rosanna en Niels temptation

2. Zach en Simone

Zach en Simone. Dit bijzondere koppel verdiend een absolute plek in het lijstje van ‘De meest spraakmakende koppels van Temptation Island Aller tijden.’ De twee sloten later aan in het programma en namen de plekken in van oud deelnemers Melissa en Gianni. Zij smokkelde stiekem telefoons mee naar het eiland en werden daarom eerder naar huis gestuurd. Hoewel Simone zich netjes wist te gedragen viel ‘Fuckboy Airlines’ Zach, al snel op bij de verleidsters met zijn gedurfde en wat riskerende uitspraken.

Hij kon al snel zijn handjes niet thuishouden en voelde het heet worden onder zijn voeten. Bij zijn eerste kampvuur zette hij de joker in, die hij misschien toch beter had kunnen bewaren. De oud Temptation Island deelnemer viel voor de sensuele verleidster Romée en dacht mee te doen aan een programma zonder camera’s. Hij verpeste het bij Simone, zij gaf hem een tweede kans en wederom verknalde hij deze weer.

Zach en simone temptation island

3. Tim en Deborah

Heb jij trouw alle seizoenen van Temptation Island gekeken? Dan is het spraakmakende koppel Tim en Deborah je vast en zeker niet onopgemerkt gebleven. Hoe Tim vol vertrouwen het eiland betrad, hij de eerste dag aan niemand anders kon denken dan zijn vriendin en zelfs een fotolijstje en een kussen van zijn Deborah had meegenomen, sloeg binnen een handomdraai de gehele situatie om. Het leek wel of de rollen tussen de koppels en verleiders werden omgedraaid. Tim(tation) viel als een blok voor de blonde Cherish en helaas was dit niet wederzijds. Hoe het koppel het avontuur aanging met trouwplannen, leek dit eindstand toch niet zo’n goede beslissing te zijn geweest.

Tim en Deborah koppel temptation island