De cheat day Chris Hemsworth

De Australische acteur Chris Hemsworth, die je kan kennen van zijn beroemde rol als Thor in de Marvel Cinematic Universe, is onlangs aangekomen in de Amerikaanse Los Angeles. Hij is hier voor de opnames van het vervolg van Netflix’ Extraction. En terwijl hij heeft laten zien zeer vastberaden te zijn op het gebied van sporten, houdt hij er zeker ook van zichzelf hier en daar te verwennen.

In een post, gedeeld met zijn 51 miljoen Instagram volgers, onthulde de acteur zijn ultieme cheat meal. Laten we zeggen dat het een zeer passende maaltijd is voor de man die de god van de donder speelt.

Je ziet voor hem op tafel zowel een peperoni pizza als een worst en ui pizza. Verder zie je nog twee grote porties buffalo chicken wings, compleet met ranch dressing en selderijsticks. Maar is een vette maaltijd echt compleet zonder een pint bier? Natuurlijk niet. Iets wat Chris goed begrepen heeft. Bij elkaar kijk je naar zo’n 8.000 calorieën in één maaltijd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Maar doen cheat dagen eigenlijk wel iets voor je? Eerlijk gezegd, weet niemand het echt. Hoewel er genoeg onderzoek is gedaan, is er niet echt een definitief antwoord. Voor sommige mensen kan het een geweldige manier zijn om gezondere eetgewoonten aan te houden. Terwijl het voor anderen een goede motivatie is om door te gaan en harder te werken. Want als ze dat doen, krijgen ze die cheat dag als prijs.

Enfin, Chris Hemsworth is dus lekker bezig met zijn acteercarrière. Bekijk ook met welke work-out Chris Hemsworth zo beestachtig is geworden.