Wie is de vrouw van Sergio Perez?

Carola Martinez is een socialite uit Guadalajara, een stad In Mexico. Je raadt het al, dit is ook de plek waar Segrio Perez zelf vandaan komt. De twee ontmoetten elkaar in 2017 in een discotheek. Ze moet vast een goede indruk hebben gemaakt op nu echtgenoot Sergio Perez, want later in datzelfde jaar ging de F1-coureur man op één knie om haar ten huwelijk te vragen. Een jaar daarop trouwden ze op 3 juni. Een huwelijk dat werd ingezegend door de Paus Francis hemzelf, iets waar het christelijke paar erg enthousiast over was. Nu hebben ze twee kinderen, Sergio Perez Jr en Carlota.

Er is weinig bekend over Carola Martinez

Veel is er eigenlijk niet veel over Carola Martinez bekend, buiten het feit dat ze de vrouw van de Mexicaanse F1-coureur is. Op Instagram heeft ze meer dan 71k volgers die kunnen genieten van leuke vakantiefoto’s van Carola en haar man. Haar verjaardag is naar verluidt op 16 december, waardoor ze precies 2 jaar jonger is dan haar oudere zus Lupita. In de post hieronder staat links onze Carlota en rechts haar oudere zus.

Benieuwd met wie de andere F1-coureurs een relatie hebben? Bekijk dan Alex Albons knappe vriendin Lily Muni He. Of wat dacht je van Max’ rivaal Lewis Hamilton, want hij is naar verluidt nogal een puinhoop voor zichzelf aan het maken met het zien van twee vrouwen tegelijkertijd.