Maffiaserie ZeroZeroZero is nu te zien op Netflix

Als je een beetje hebt bijgehouden welke nieuwe series op Netflix zijn verschenen, dan weet je dat ZeroZeroZero nu eindelijk op Netflix staat. De deels thriller, deels epische criminele saga, duikt in de complexe werking van de wereldwijde drugshandel.

De show volgt de transport van een lading cocaïne van 60 miljoen dollar van het kartel in Mexico tot de tussenpersonen, de Lynwood-familie in New Orleans, en de Italiaanse koper, een beruchte maffiabaas. De naam van de serie zelf komt van de bijnaam die drugshandelaren gebruiken voor de zuiverste cocaïne op de markt (000).

zerozerozero nieuw op netflix-2

De achtdelige serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Roberto Saviano en geregisseerd door de Italiaanse regisseur Stefano Sollima. De cast is indrukwekkend en bestaat uit Golden Globe winnaar Gabriel Byrne, Andrea Riseborough, Dane DeHaan. Tchéky Karyo, Seydina Baldé, Adriano Chiaramida, Giuseppe De Domenico, Francesco Colella, Harold Torres, Noé Hernández, Diego Cataño en nog veel meer.

Goed ontvangen door critici en toevallige kijkers

Nog niet helemaal zeker of het goed wordt? Dan zal dit je van gedachten doen veranderen. De show heeft een score van 8,2 op IMDb en scoort een 94% op Rotten Tomatoes.

De serie heeft sinds de release veel goede recensies gekregen, waarin het verhaal, de cast, de authenticiteit en het camerawerk worden geprezen. En ondanks het grote aanbod aan drugs en misdaad gerelateerde series vonden velen het nog steeds erg boeiend en konden ze niet stoppen met kijken. Het is zeker een “must watch” en er zijn maar 8 afleveringen.

Check de trailer van ZeroZeroZero  hieronder:

 

Ben jij fan van bingewatchen? Bekijk dan de 10 series waarvan alle seizoenen op Netflix staan. Dus je kunt alles aan één stuk door kijken.