Lily Muni He is een sportvrouw in hart en nieren

De coureur van Thaise afkomst (de moeder van Albon is Thais, zijn vader een Engelsman) heeft zijn oog laten vallen op een sportieve dame genaamd Lily Muni He. Al enige tijd, het koppel is al langer dan anderhalf jaar samen als wij de insta-feeds van beiden mogen geloven.

Lily Muni He houdt van sport met ballen, vrij letterlijk dan. Ze is professioneel golfer en reist de wereld af voor prestigieuze golftoernooien, met Nike als sponsor. De Chinese wordt door velen gezien als de vrouwelijke Tiger Woods, mede omdat zij al op negentienjarige leeftijd de opstap naar professional maakte. Vrij ongebruikelijk in die wereld op zo een jonge leeftijd.

De fotogenieke vriendin van Alex Albon is ook influencer

Dat zij dat niet onverdienstelijk doet, toont haar following op Instagram. Met ruim 400.000 volgers op het platform is er voldoende animo voor wat extra inkomsten als influencer.

Die 400K volgers schuiven waarschijnlijk niet enkel voor de foto’s op de golfbaan aan. Dat Lily Muni He fotogeniek is, blijkt wel. De in San Diego wonende dame, die overigens in Canada opgroeide, is een ware bombshell. Kaliber ‘wat wilde ik ook alweer zeggen?’ zodra je oogcontact maakt.

Het koppel oogt zeer gelukkig op de foto’s samen en houdt het lang samen vol. Intussen heeft Max Verstappen niet stilgezeten. Toch lijkt de Nederlander om. Zo is hij al maanden gecharmeerd van de dochter van een meervoudig wereldkampioen in de Formule 1, genaamd Kelly Piquet.