Cameron Vandenbroucke is de knapste wielrenster die je tegen gaat komen in België. Ze is in korte tijd heel bekend geworden. Natuurlijk komt dat ook doordat haar vader geen onbekende is, maar ze heeft het zeker ook aan haar looks te danken.

Wielrenster Cameron Vandenbroucke focust zich nu even op iets anders

Ondanks haar bekendheid heeft ze niet zo’n goed jaar achter de rug. De Vlaamse Cameron moest namelijk vanwege de huidige situatie in de wereld tijdelijk stoppen met wielrennen, maar dat heeft haar gelijk aan het denken gezet.

Cameron: “Het zette me aan het denken over mijn carrière, mijn privéleven en mijn professionele loopbaan. Deze winter heb ik mezelf veel vragen gesteld.” Uiteindelijk besloot ze een break te nemen en zich te focussen op andere belangrijke zaken: “Ik concentreer me op mijn stage. Mijn studies zijn belangrijk. Wat na de stage? Dat zien we wel. Dit is niet het einde van mijn carrière. Ik spreek nog altijd van een kleine pauze.”

Cameron Vandenbroucke is gelukkig in de liefde

Cameron heeft nog maar kortgeleden bekend gemaakt dat ze een relatie heeft met profwielrenner Tim Merlier. De twee wielrenners hebben elkaar tijdens het Belgische Kampioenschap veldrijden voor het eerst ontmoet. Vervolgens kwamen ze elkaar nog een keer tegen bij een wedstrijd, toen sloeg de vonk over bij Cameron en Tim.

cameron en tim merlier

Pikante foto’s van Cameron gelekt

Naast de moeilijke keuze die Vandenbroucke heeft gemaakt dit jaar, had ze het de laatste tijd ook moeilijk. Er zouden namelijk nudes van de wielrenster gelekt zijn die het hele internet overgingen. Cameron heeft duidelijk gemaakt dat het niet haar foto’s zijn: “Iemand heeft foto’s gepubliceerd van een vrouw, die ik natuurlijk niet ben. We hebben duidelijk niet hetzelfde gezicht. De auteur achter deze feiten hoeft niet trots te zijn op zichzelf. Triest dat zulke dingen gebeuren. Bedankt.”

Om te zien dat Cameron een mooie vrouw is, hoeven we alleen maar haar Instagram-foto’s te bekijken. We hebben ook in ons land prachtige sportvrouwen in de fietswereld. Puck Moonen bijvoorbeeld, of de Nederlandse Elodie Kuijper die nu in België woont.