Elodie Kuijper is de knapste van het wielerpeloton

Ze is 24 jaar oud, maar ze mag zich nu al de knapste van het wielerpeloton noemen. Ze deelt dan ook regelmatig heerlijke foto’s op haar Instagram. We kunnen haar zeker toevoegen aan het lijstje van de mooiste sportvrouwen van Nederland. Want hoewel Elodie Kuijper in België woont en daar de meeste tijd besteedt, heeft ze wel de Nederlandse nationaliteit.

Carrièreswitch

Elodie Kuijper was voorheen vooral actief als ‘veldrijdster’. Sinds afgelopen zomer heeft ze echter gekozen om de overstap te maken naar het wegwielrennen. Daar kwam ook een transfer naar een nieuwe wielerploeg bij kijken. Ze tekende een contract bij het Health Mate Ladies Team.

Studie

Elodie Kuijper wil niet alleen carrière maken als wielrenster. Naast het wielrennen studeert ze psychologie en is erg ambitieus. Na haar studie zou ze graag de PR willen doen van andere sporters. In haar vrije tijd zit ze niet stil. Fotograferen, zingen en koken zijn dingen die ze graag doet. Ze woont momenteel in België, waar ze de meeste tijd te vinden is.

Door haar leeftijd zullen we de komende jaren nog genoeg van haar zien en daar mag menig man zich gelukkig mee prijzen. Op Instagram heeft Elodie Kuijper al meer dan 113 duizend volgers en we zijn er zeker van dat dat getal nog sterk omhoog zal gaan schieten. Hieronder hebben we de beste foto’s geselecteerd van deze prachtige wielrenster.

Elodie Kuijper heeft een vriend

Voor de mannen die dachten een kans bij haar te maken, helaas. We moeten jullie teleurstellen. Ze heeft een vriend die ook wielrenner van beroep is. Zijn naam is Massimo Vanderaerden. Hij is de zoon van de bekende Eric Vanderaerden, een succesvolle oud-wielrenner is.

Wij selecteerden een aantal foto’s van Elodie Kuijper haar Instagram: