Een relatie berust op vertrouwen, toch?

In een relatie hopen we op vertrouwen en openheid, maar soms kom je iets tegen dat je compleet verrast. Deze man overkwam dat toen hij een geheim album ontdekte vol met foto’s van zichzelf. Nog erger: deze foto’s kwamen uit de tijd dat ze niet eens samen waren.

Het begon allemaal zo mooi. Hij noemde haar de liefdevolste vriendin die hij ooit heeft gehad. Ze hadden het zo gezellig en leuk samen. Het voelde echt alsof hij de ware had gevonden. Hij speelde regelmatig spelletjes op haar telefoon, en besloot uit verveling door haar foto’s te bladeren. Iets waar wij zéker geen voorstander van zijn. Maar goed…

Uiteindelijk vond hij meer dan hij had verwacht. Hij kwam namelijk terecht bij een geheim album in haar telefoon. Foto’s van hem met zijn ex, shots in bars en selfies van hem met andere meiden. En het meest verontrustende? Ze leken allemaal stiekem genomen te zijn. Hij voelt zich haast alsof hij in een film leeft.

Dilemma: uitmaken of niet?

Nu staat heeft voor een dilemma: moet hij haar confronteren en in gesprek gaan? Of kan hij beter gewoon de stekker uit de relatie trekken? Zijn vrienden zeggen allemaal hetzelfde: “Dit is niet oké, dus maak het gewoon uit.” Toch twijfelt hij. Hij houdt van haar en wil haar niet kwijt. Hij dacht tenslotte wel dat ze zijn soulmate was. Maar dit hele incident negeren? Dat gaat ook niet.

Het is een situatie die je doet twijfelen aan alles wat je weet over je partner. Maar één ding is zeker: als je vriendin je stiekem achtervolgt, is het tijd om te rennen voor je leven.

Op Reddit komen wij vaak nog meer van zulke verontrustende verhalen tegen. Zoals: “Ik gaf mijn vriendin een onschuldig compliment, maar ze werd woedend.”