De camera van de iPhone 11

In de iPhone 11 zit al een uitstekende camera. De camera van de iPhone 12 zal nog weer een stuk beter zijn. Op de iPhone 11 had je bijvoorbeeld al de functie om een quick-take video op te nemen. Dit houd in dat je de de normale foto-modus niet hoefde te verlaten om een snelle video te maken. Dit werk dus handig en snel. Echter neemt Apple een volgende stap met de iPhone 12.

De iPhone 12 Pro Max

Vooral bij de iPhone 12 Pro Max zal je veel verschillen merken in de camera. Deze iPhone zal 6,7 inch groot worden. De camera zal een nieuwe sensor stabilisator krijgen waardoor de kans op nauwkeurige foto’s nog groter is. Ook zal er een nieuw model komen voor de camera van de groothoeklens. De vernieuwde camera zorgt er voor dat er een stuk betere foto’s genomen kunnen worden. Kwalitatief is de camera een stuk beter dan dat bij eerdere modellen het geval was. Ook heeft Apple ervoor gezorgd dat er bij weinig licht alsnog uitstekende foto’s genomen kunnen worden. In het donker foto’s maken is normaal gesproken niet makkelijk maar met deze camera zal dat geen probleem zijn.

Smartphone Apple

De nieuwe stabilisator van de iPhone 12

Hier gaat het voornamelijk om. De camera probeert door middel van een stabilisator zo weinig mogelijk mee te bewegen op het moment dat jij je telefoon beweegt. Hierdoor is het dus mogelijk om makkelijker scherpere foto’s te maken. Bij deze nieuwe stabilisator zullen er camera-correcties plaatsvinden op 5 verschillende assen. Wanneer deze smartphone en daarbij dus deze geweldige camera precies gereleased wordt is helaas nog niet duidelijk.

Ook zijn er al andere specificaties en de prijs van de iPhone 12 bekend.