La Casa de Papel is een grote hit, niet gek dat mensen daar wat mee doen. Eén koppel bundelende de liefde voor elkaar én de serie. Ze lieten hele vette pre-trouwfoto’s maken volledig in de stijl van de Spaanse hitserie.

Bruidspaar laat geniale La casa de Papel-fotoshoot houden

Is de verhaallijn van La Casa de Papel nog uit te leggen? Nee, niet hè. De serie is inmiddels toe aan het vijfde –  en daarmee allerlaatste – seizoen, ook al zegt dat tegenwoordig helemaal niks. Hierin zien we hoe de bende onder leiding van El Profesor hun grote klus probeert te laten slagen en zullen alle verhaallijnen naar verwachting worden afgerond. Genoeg over de serie zelf.

Het koppel Inezz en Andrew uit de Filipijnen vinden het zo’n topshow, dat ze hun huwelijk erdoor lieten beïnvloeden, op een positieve manier – al moet dat natuurlijk nog blijken. De beide 28-jarigen besloten om met elkaar het huwelijksbootje in te stappen. Om hun liefde te verzegelen lieten ze deze unieke fotoshoot maken.

La Casa 8 La Casa 6

La Casa de Papel-fotoshoot geheel in stijl

De hoogstverantwoordelijke voor deze kiekjes is fotograaf Hafid Calalles. Kosten noch moeite werd gespaard om een zo realistisch mogelijk beeld te bewerkstelligen. Aan alles is gedacht: nepgeld, nepwapens, kostuums en pikhouwelen.

Ook de locatie doet niet onder voor de originele opname-locatie. De foto’s zijn namelijk voor een deel opgenomen rond de Leah Tempel in Cebu City. Deze tempel heeft veel weg van de iconische Koninklijke Munt van Spanje, waar La Casa de Papel zich voornamelijk in afspeelt.

Hoe zit het nou met seizoen 5?

Over seizoen 5 van La Casa de Papel is nog niet veel concreet duidelijk. Maar de theorieën rondom schieten als paddenstoelen uit de grond. Bijvoorbeeld de theorie dat El Profesor z’n leven niet zeker is in het laatste seizoen. Ook Alicia is bron van talloze theorieën. Maar we zullen met z’n allen nog even geduld moeten hebben totdat seizoen 5 op Netflix wordt gezet. Adios amigos.

Casa Casa La Casa de Papel fotoshoot