Vader alleen thuis met je kind is vragen om problemen

Veel vrouwen durven het niet echt aan: de vader thuis achterlaten met alleen het kind. Gelukkig gaat het meestal wel goed, ook bij deze vader. Al lijkt dat soms niet het geval wanneer hij weer een foto verstuurt naar zijn vriendin. Deze man is een echte held in Photoshop. Hij maakt namelijk foto’s en bewerkt ze zo dat het lijkt alsof hij hele onverantwoordelijke dingen doet met de baby.

Zo gooit hij de kind bij de was, terwijl je zou denken dat een kind normaal de was doet. Maar dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Vader neemt kind mee op avontuur

“Kan je een foto sturen zodat ik kan zien dat het goed gaat thuis?” Dat was waar het allemaal mee begon. Het appje bracht Kenny Deuss op ideeën, omdat hij deze vraag steeds opnieuw kreeg van zijn vriendin. Hij besloot foto’s te sturen dat hij hele gevaarlijke dingen zou doen met de baby.

Het kan voor Kenny niet hilarisch en spectaculair genoeg. Gelukkig plaatst hij de foto’s op Instagram, zodat wij kunnen meegenieten van de creaties die hij maakt van zijn kindje.

Zijn vriendin kan er wel om lachen, maar soms brengt Kenny haar wel aan het twijfelen: “Ze vindt het geniaal. De eerste keer twijfelde ze waarschijnlijk wel een beetje of het echt was of niet. Maar meestal maak ik de foto’s zodanig dat het er net een beetje te dik op ligt. Maar het is wel de bedoeling dat je even twijfelt.”

Hij bemeestert Photoshop als een baas

Photoshop is hij niet onbekend mee, omdat hij in eerst instantie een opleiding deed waarin hij leerde om foto’s te bewerken. Uiteindelijk heeft hij die niet afgerond en is hij in een jongerencentrum gaan werken. Hij heeft het momenteel niet heel erg druk, dus hij heeft ruim de tijd om lekker te fotoshoppen: “Voor alle duidelijkheid: alle foto’s zijn bewerkt”, vertelt Kenny lachend. “Ik heb een opleiding gevolgd met Photoshop, maar ben daar niet mee verder gegaan.”