Zijn broeken met scheuren uit de mode of niet?

Broeken met scheuren, we weten niet goed wat we ervan moeten vinden. Maar velen zijn het met ons eens dat het wel klaar is met deze trend. Jarenlang zagen we mensen ermee verschijnen en waarschijnlijk heb je er zelf ook wel eens eentje in de kast gehad. De reacties van oma’s en opa’s die zeggen dat je je broek wel langs mag brengen om dat gat te maken en mensen die vragen of de broek in de uitverkoop was omdat hij kapot is, we hebben het allemaal wel een keer gehoord. Deze tijden moeten in onze ogen voorbij zijn.

Wij als redactie van MAN MAN zijn wel klaar met de skinny jeans met gaten, deze broek heeft zijn beste tijd wel gehad. Als deze broek een heel strakke pasvorm heeft, dan lijkt het soms net alsof je been een rollade is. Dat wil niemand. Toch zijn er nog veel mannen die er wel bij zweren, maar dat is natuurlijk de eigen keuze. Iedereen moet dragen waar hij zichzelf fijn bij voelt.

Welke broek draag je dan wel?

Je kunt natuurlijk niet in je onderbroek rond gaan lopen, je zult toch wel een broek moeten dragen. Maar als je nou alleen maar broeken met scheuren of gaten hebt en over wil stappen naar wat anders, wat neem je dan? Wij adviseren loose fit broeken, deze zijn namelijk weer helemaal in de mode. Mocht je geen fan zijn van broeken met een wijde pasvorm, dan kun je ook kiezen voor een slim fit, tapered fit of carrot fit jeans. Kijk vooral goed naar welke pasvorm jeans het beste bij jou past. Wij maakten hieronder een selectie van een aantal aanraders:

pantalon slim fit mannen

Broek

The 24 trouser €150 Shop nu
chino groen

Broek

Chino trouser €76 Shop nu