Wat verschijnt er deze week nieuw op Netflix?

In week #20 verschijnen het nieuwste seizoen van de Mexicaanse serie Who Killed Sara? en de documentaire The Photographer: Murder in Pinamar. Ook zijn alle stunts die Jackass Forever niet haalden zijn nu op Netflix te zien in de nieuwe Jackass 4.5.

Quién Mató a Sara (Who Killed Sara?) seizoen 3

De Mexicaanse serie Quién Mató a Sara? (Who Killed Sara?) gaat over Álex Guzmán, die achttien jaar onterecht vastgezeten heeft omdat hij verdacht werd van de moord op zijn zusje Sara. Álex is op zoek naar antwoorden over de dood van Sara en hij wil wraak nemen op de Lazcano familie. Seizoen 1 en 2 van de serie werden beide in 2021 uitgebracht en toen werd al bekendgemaakt dat ook dit derde seizoen niet lang op zich zou laten wachten. In de trailer is te zien dat Álex erachter komt dat het lichaam van zijn zusje niet is waar het hoort te zijn en ook de verklaring daarvoor krijgen we al te zien: Sara leeft nog. Seizoen 3 van Who Killed Sara? is vanaf woensdag 18 mei te zien op Netflix.

 

The Photographer: Murder in Pinamar

De documentaire The Photographer: Murder in Pinamar is het meest recente werk van de Argentijnse filmmaker Alejandro Hartmann. Voor liefhebbers van true crime-series op Netflix is dit een must-see. De documentaire onderzoekt de zaak van de Argentijnse fotojournalist José Luis Cabezas, die in 1997 ontvoerd, gemarteld en uiteindelijk vermoord werd. Hij was als laatst gezien op het resort in Pinamar, een plek vol met belangrijke mensen. De moord had grote gevolgen voor het land toen het een crimineel netwerk blootlegde waar de politieke en financiële elite bij betrokken waren. De documentaire verschijnt donderdag 19 mei op Netflix.

 

Jackass 4.5

Eerder dit jaar kwam Jackass Forever uit, het vierde deel in de Jackass franchise. De cast haalde weer heel wat pranks en stunts uit. Zoals in elk eerder deel, was er ook nu weer heel wat filmmateriaal dat het niet tot de film gehaald heeft. Jackass 4.5 vertoont behind-the-scenes beelden, stunts die nog nooit eerder te zien zijn geweest en interviews met de cast en crewleden. Jackass 4.5 is vanaf vrijdag 20 mei te zien op Netflix.