Dirty Lines actrice Abbey

Actrice Abbey Hoes is misschien wel een van de mooiste actrices van Nederland. Deze dame is ondertussen al heel water jaren op tv en het grote scherm te zien. Ze begon met rollen in onder andere Spangas en Feuten en heeft de laatste jaren gespeeld in films als Zwaar Verliefd!, Verliefd op Cuba en Liefde zonder grenzen. Ze wist zelfs een klein rolletje te bemachtigen in de internationale topfilm The Hitman’s Bodyguard.

Dit jaar was Abbey onder andere te zien in de nieuwe Netflix-original Dirty Lines en de nieuwste Costa film. En Abbey kan nog zingen ook: ze bracht in 2020 haar eigen album uit. Ook song ze samen met mede-castlid Soy Kroon uit Costa het nummer Samen met Jou voor de film.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Abbey Hoes danst in lingerie op Instagram

Abbey Hoes heeft 165 duizend volgers op Instagram en heeft ondertussen al meer dan duizend foto’s en video’s gedeeld. De actrice poseert ook wel vaker in lingerie voor haar Instagram, maar dit keer is het al helemaal genieten. We hoeven het namelijk niet te doen met enkel een foto, maar we krijgen een hele video. En wat is er mooier dan deze dame in actie te zien?

In de video huppelt Abbey Hoes – en dat zijn haar eigen woorden – door de Franse weilanden in een setje lingerie. Ook toont ze ons even hoe er van de achterkant uitziet wanneer ze poseert en danst bij een deur. Het filmpje is een advertentie voor het lingeriemerk Hunkemöller. Zulke reclames willen we zeker vaker zien, of niet?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)

Net voor de Hunkemöller Fashion Show die ze in het onderschrift van het filmpje noemde postte Abbey ook al een foto in een setje van de collectie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ABBEY HOES (@abbeyhoes)