Britt is helemaal thuis in de wereld van paarden

We kennen deze vrolijke dame allemaal van de Nederlandse televisie. Met haar presentatiewerk heeft Britt Dekker een aardig vermogen opgebouwd, maar buiten de camera’s is ze gepassioneerd actief in de wereld van paarden. Britt is haar hele leven al gek op paarden en ontpopt zich nu als een getalenteerde dressuurruiter. Haar succes blijkt uit haar prestaties: ze kwalificeerde zich niet alleen voor de Nederlandse Kampioenschappen in 2018, maar herhaalde dat kunstje ook in 2021. Netjes!

Haar liefde voor paarden komt niet alleen tot uiting in de sport, maar ook in de creatieve wereld. In 2019 speelde ze in de film “Whitestar,” en in 2022 schitterde ze opnieuw als Megan in het vervolg “Silverstar.” Onlangs plaatste Britt Dekker een prachtig foto in bikini op haar Instagram en vertelt ze in de caption precies hoe ze haar fitte figuur houdt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Britt Dekker blaast volgers omver met foto in bikini

Britt Dekker ziet er op en top fit uit. Met een actief Instagram-account deelt ze prachtige foto’s van haar paarden en leuke momenten uit haar dagelijks leven, en heeft ze momenteel 412K volgers. Naast Instagram straalt ze ook op het YouTube-kanaal PaardenpraatTV, waar ze andere ruiters inspireert, vooral beginners.

Onlangs verraste ze haar Instagram-volgers door haar killerbody in bikini te laten zien. In de caption verklapte ze haar geheim: “Dieet? Elke dag drie paarden rijden, ’s ochtends wortels en ’s avonds friet.” Het is duidelijk dat haar passie voor paarden en actieve levensstijl bijdragen aan haar geweldige fysieke vorm. Talloze fans en andere BN’ers reageren enthousiast onder de foto. Check de Instagram-foto hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Lees ook: De Nederlandse Sanne Vloet blaast jou omver met haar Instagram-foto’s.