Britt is lekker zichzelf

Hoe we Britt Dekker allemaal kennen van haar deelname aan het programma Take Me Out, waar ze geen blad voor de mond leek te hebben en zichzelf bij de kijker voorstelde met de bijzondere opmerking ‘Ik ben stewardess Britt en de ingangen zijn, hier, hier en hier…’, lijkt menig Nederlander geen genoeg te kunnen krijgen van haar opmerkelijke doen en laten. Britt heeft zichzelf uit laten groeien tot een ware televisiebekendheid en ze verliet de tropen in het programma Echte Meisjes in de Jungle met een bedrag van maar liefst €30.000 euro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Na het behalen van haar Havo-diploma verscheen Dekker onder andere in het kijkcijfer serie Britt en Ymke, komt ze regelmatig voorbij op NPO Zapp, trotseerde ze de hoofdrol in de bioscoopfilm White Star en presenteert ze samen met Wendy van Dijk het programma Wie van de Drie.

Wat is het salaris en vermogen van Britt Dekker?

En vraag je jezelf nu af wat de blondine nu echt het belangrijkste vindt in het leven? Dan zal het antwoord op je vraag haar trouwe viervoeter George zijn. Britt Dekker vertelde in een interview haar paard George te hebben gekregen van mediamagnaat John de Mol. Dit in ruil voor het maken van een aantal televisieklussen. Hoewel George belastingtechnisch op de naam van Talpa moest blijven staan, heeft Britt het zeggenschap over het leven van de viervoeter. Naar verluidt ontvangt televisiepersoonlijkheid Britt Dekker een maandsalaris van zo’n €70.000 euro, wat uitkomt op een jaarsalaris van €840.000 per jaar. Zeker niet verkeerd voor jongedame die zichzelf nog in de bloei van het leven bevindt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Britt Dekker (@brittdekker92)

Met een waslijst aan gepresenteerde televisieprogramma’s en films heeft de blondine een vermogen weten op te bouwen van ongeveer €700.000 euro. Dit bestaat onder andere uit haar roze Ford Ka scheurbak en haar woning in Purmerend. Hoewel Britt heel wat lijkt te doneren aan goede doelen, zal ze rond haar veertigste zichzelf mogen benoemen als een multimiljonair. En wie had dat ooit gedacht?

Een tijd terug verblijdde ze haar Instagram-volgers met een zeer fitte foto. Bekijk daarvoor Britt Dekker in bikini.