Het Nederlandse model Sanne Vloet

De Nederlandse Sanne Vloet is wereldwijd bekend als model en heeft een fantastische carrière op haar naam staan. Zij begon haar carrière toen zij op veertienjarige leeftijd meedeed aan Holland’s Got Talent. Hier werd zij opgemerkt door een modellenscout, waardoor zij vanaf haar achttiende fulltime aan de slag kon als model. Sindsdien heeft Sanne heel veel bereikt en heeft zij shows mogen lopen voor merken als Chanel, Tom Ford en DKNY, maar liep zij als – kers op de taart – ook shows voor Victoria’s Secret. Een prestatie om trots op te zijn voor de blondine.

Doordat Sanne als model veel bezig is om haar body in shape te houden heeft zij hierdoor ook haar eigen onderneming opgericht op het gebied work-outs genaamd Soulsyncbody. Hier biedt zij honderden verschillende pilates oefeningen, recepten en verschillende maaltijden plannen. Ook op Instagram heeft zij een account voor haar eigen bedrijf en heeft zij zo’n 92k volgers, die zij regelmatig voorziet van de leukste recepten en leuke filmpjes, waarbij Sanne een aantal oefeningen voordoet. Iets wat er absoluut niet verkeerd uitziet.

Haar privé-account op Instagram

Ook op haar eigen sociale media-account is Sanne Vloet uitgegroeid tot een fenomeen. Zo heeft zij inmiddels 830.000 volgers op Instagram die zij regelmatig verblijdt met de leukste foto’s. Wij snappen wel waarom mensen ervoor kiezen om haar te volgen om regelmatig Sanne haar pics op hun tijdlijn te zien verschijnen. Met haar blonde lokken, lichte ogen en haar afgetrainde lichaam is ze namelijk een hele knappe verschijning. Verder zien wij op haar Instagram dat zij persoonlijke verzorging ontzettend belangrijk vindt en het goed voor haar lichaam zorgt.

Wij zijn niet de enige die Sanne Vloet opmerken, want de blondine staat al jarenlang in de FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland. Hier staat zij in de afgelopen zes jaar al in de top van de lijst en mocht zij het afgelopen jaar plaats 43 in beslag nemen. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s van het Nederlandse model, Sanne Vloet en klik vooral op volgen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne Vloet (@sannevloet)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sanne Vloet (@sannevloet)