Van Londen naar Ohio onder het genot van bier

Vliegen is een voorrecht en een uitvinding die ons in staat stelt om veel van de wereld te zien. Eigenlijk mogen we hier dan ook niet over klagen. Maar het vliegen zelf is vaak niet echt fantastisch. Te weinig beenruimte, huilende baby’s, onsmakelijk voedsel en verveling zijn grote ergernissen. BrewDog gaat er echter voor zorgen dat vliegen een hele leuke ervaring an sich wordt. Op 21 februari 2019 vliegt er een Boeing 767 van Londen naar Ohio, met plaats voor 210 passagiers. Tijdens deze all-you-can-drink vlucht krijg je onbeperkt bier dat speciaal is afgestemd op de grote hoogten en bijpassende gerechten. En wanneer je bent geland in Ohio houdt de pret nog niet op. Je gaat namelijk mee op een tweedaagse food and bar tour. Ohio is ook de plek waar het bierhotel van de brouwerij te vinden is, genaamd DogHouse.

Hoe kom je aan tickets voor de all-you-can-drink vlucht?

De hele excursie duurt van 21 februari tot 25 februari en zal in totaal ongeveer 1600 dollar per persoon kosten. Er is wel een maar, tot nu toe zijn de plekken alleen beschikbaar voor investeerders van BrewDog. Toch is er hoop voor iedereen die geen aandeel heeft in het merk. Vanwege marketingdoeleinden zou het kunnen zijn dat het bedrijf plekken aanbiedt aan ‘gewone’ mensen. Daarnaast heeft BrewDog aangekondigd dat ze 10 plekken gaan verloten. Hiervoor moet je naar een van de social kanalen van BrewDog gaan en iemand taggen, en wie weet ga je samen genieten van deze bijzondere vlucht en mooie dagen.

 

Houd je van bier, wil je graag weg met vrienden maar reis je liever per trein? Dan zal deze biertrein zorgen voor een overgetelijke trip.