DogHouse bierhotel

Het eerste Bierhotel van het Amerikaanse BrewDog is te vinden in Ohio, Amerika. Deze draagt de naam The DogHouse en is vandaag geopend binnen hun eigen brouwerij. Zo kan jij vanuit je kamer zelf het brouwproces volgen onder het genot van een ijskoud biertje. Gedurende je verblijf zal je ondergedompeld worden in de wereld van de goudgele rakkers (figuurlijk, niet letterlijk).

bierhotel doghouse MAN MAN

Kamers

Het Bierhotel beschikt over maar liefst 32 kamers, waarvan 8 deluxe suites en een aantal kamers diervriendelijke kamers. Elke kamer beschikt over een eigen tap en een koelkast gevuld met al het lekkers wat BrewDog te bieden heeft. Dus als jij een leuke tijd hebt gehad in de lobby vol met spellen en gezelligheid, dan is het tijd om naar je kamer te gaan om … nog meer bier te drinken! Zelfs de zeepjes in de kamers bevatten hop. Wanneer je in de ochtend wakker wordt – hoogstwaarschijnlijk met een lichte hoofdpijn – kan je meteen genieten van een stevig bierontbijt. De kosten van een een overnachting starten bij een bedrag van 140 euro.

bierhotel doghouse MAN MAN 01 bierhotel doghouse MAN MAN 02 bierhotel doghouse MAN MAN 04 bierhotel doghouse MAN MAN 05 bierhotel doghouse MAN MAN 06 bierhotel doghouse MAN MAN 07 bierhotel doghouse MAN MAN

Dus wil jij nog een vriendenweekend boeken om de zomervakantie af te sluiten? Check dan de website van dit ultieme bierhotel.