Het Schotse BrewDog brouwt sinds 2007 ambachtelijk bier en het bedrijf is in het Verenigd Koninkrijk uitgegroeid tot een van de grootste bier verkopers. Sinds kort hebben zij in de Verenigde Staten haar eerste brouwerij geopend. In Columbus Ohio, hier willen zij ook de deuren van het eerste bierhotel open. Bierhotel? bierhotel man man 2

Bierhotel

Het bierhotel is een hotel dat geheel in het thema staat van, je raadt het al, bier! Denk hierbij aan bier getinte kamers, een jacuzzi gevuld met bier en een hop gezichtsmasker. Na een lange dag bier drinken, duik je lekker je hotelkamer in om vervolgens… nog meer bier te drinken. De minibar is gevuld met verschillende bieren.

Na een welverdiende nachtrust, is er niets beter dan een lekker stevig ontbijt, een bierontbijt! Want een kater, daar doen we niet aan. ‘s Middags heerlijk ontspannen in een jacuzzi die tot de rand is gevuld met de welbekende Punk IPA. Eerst even snel onder de douche, die voorzien is van een minibar met bier, alvorens je een hop gezichtsmaskertje neemt.

Forget Disneyland. This is the new hoppiest place on Earth.

bierhotel man man 5

Opening

Het hotel van BrewDog, zal haar deuren open onder de naam DogHouse. Zoals eerder vermeld zal het in Columbus Ohio gebouwd worden. De bouw van het project zal rond de $6 miljoen kosten. Er moest nog wel een bedrag van $75.000,- opgehaald worden, hoe beter te doen dan via Crowdfunding? Binnen no time hebben ze het dubbele van het gewenste bedrag verzameld. Het streven is om eind 2018 operationeel te zijn.

bierhotel man man 4 bierhotel man man 3