Durango Brew Train

Durango, een stad in Colorado, is het beginpunt van de fantastische treinrit. Je stapt hier in een stoomlocomotief, afkomstig uit het jaar 1920, welke rijdt boven de Animas rivier. De treinrit duurt één dag en start om 10.00 uur in de ochtend. Voor de echte bierliefhebbers geen probleem natuurlijk. Rond half 5 kom je weer terug in Durango.

Talloze soorten in de biertrein

Aan boort van de Durango Brew Train zullen lokale craft brouwers je hun eigen beste bier laten proeven en vertellen over het brouwproces van de craft bieren. Steamworks, Ska, Animas Brewing Company en Durango Brewing Company zijn onder andere brouwers die je met vol trots alles over het bier vertellen. Mocht je dit nou niet zo interesseren, geen probleem. De trein stopt namelijk in de Cascade Canyon waar je ervoor kunt kiezen om op eigen houtje de omgeving te verkennen.

Tot onze grote spijt rijdt te trein maar één keer per jaar. Dit jaar zal de trein vertrekken op 29 september maar is de rit helemaal uitverkocht. Voor 2019 bestaat er zelfs al een wachtrij. Maar wie niet waagt, wie niet wint zullen we maar zeggen! Willen jij en je vrienden nog op reis maar zijn jullie meer whisky liefhebbers dan bier? Breng dan een bezoekje aan Schotland en stap op de whiskytrein.