De teaser van het nieuwe seizoen

Undercover seizoen 3 komt eraan en wordt met een teaser aangekondigd op de Instagram-pagina van Bram Krikke samen met Ferry Bouman. In de video is Bram Krikke te zien, die bekend is van de radio en zijn eigen show. Bram is in de gevangenis beland en wordt de celgenoot van de welbekende drugsbaas Ferry Bouman.

Bram begint Ferry een beetje te dollen met grapjes over de undercoveragenten waardoor hij is opgepakt. Bram blijft hem voor de gek houden totdat Ferry wordt opgehaald om zijn cel te verlaten en wordt vrijgelaten. Dit is een goede inhaker op het nieuwe seizoen, aangezien Undercover seizoen 3 begint met de vrijlating van Ferry Bouman.

Zie de teaser hieronder:

Wat heeft het Undercover seizoen 3 voor ons in petto?

In het nieuwe seizoen zien we dat ex-agent Bob na de gebeurtenissen van seizoen 2 een rechtszaak heeft en een mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd heeft hangen. Ferry komt vrij, maar ziet dat zijn plek aan de top van de xtc-wereld is ingenomen door een nieuwe, sterkere en slimmere bende die geleid wordt door het Nederlands-Turkse echtpaar Serkan en Leyla Bulut.

De releasedatum: vanaf 21 november komt seizoen 3 van Undercover online! Vervolgens zal er wekelijks iedere vrijdag een nieuwe aflevering op Netflix komen.

Fan van de serie? Lees dan over het waargebeurde verhaal achter de serie.