Slim investeren kun je leren

Boef ging all-in en investeerde een groot deel van zijn vermogen in verschillende cryptocurrency. Het digitale betaalmiddel, dat bedoeld is als alternatief voor de euro en dollar, staat bekend om de fluctuerende waarde. De ene dag kan 1 digitale coin 4.500 euro waard zijn, terwijl het de volgende maand meer dan 10K waard kan zijn. Dat gebeurde ook met de investering van Boef, maar niet zoals hij het zich had voorgesteld.

View this post on Instagram

5 jaar later…

A post shared by Gewoon Boef🇩🇿 (@boef) on

‘Bro 194.000 verlies’

Boef maakte een totaal verlies van 194.000 euro op zijn investering in het digitale betaalmiddel. Van de 210.000 euro bleef nog maar 16.000 euro over. Even later steeg de waarde wel weer naar 54.000 euro, maar ook met die waarde maakte Boef veel verlies. Hij deelde vóór deze tegenslag veel over zijn avontuur in de Crypto-wereld op Instagram, maar waarschuwt zijn volgers nu voor het gevaar van het investeren in een digitale valuta: “Leer van mijn fout. Ga niet zomaar all in. Stop 3 tot 5% van je vermogen in crypto en gebruik de rest van je vermogen op een andere manier.”

Hoe Boef ondanks de tegenslag ‘Slapend Rijk’ werd

Een Versace blouse, een peperdure Rolex en een Mercedes-bus waar hij een Playstation en koffiezetapparaat in heeft laten bouwen. Als al deze producten niet bewijzen dat de rapper zich financieel geen zorgen hoeft te maken, bewijst deze Instagram-post dat wel:

View this post on Instagram

Miljonair

A post shared by Gewoon Boef🇩🇿 (@boef) on

Sinds eind 2017 kan de rapper zich dus miljonair noemen en de kans is groot dat hij momenteel multimiljonair is. Naar eigen zeggen verdient de rapper namelijk 80.000 euro per maand. Over een aantal jaar hoopt de rapper dan ook in de Quote te staan. Voor Boef is dat belangrijk, omdat “geld zorgt voor vrijheid.” En voor die vrijheid werkt hij ook hard. Naast de inkomsten die hij verdient met zijn muziek, geeft hij gemiddeld 30 optredens per maand. Dan is “80K per maand redelijk normaal.”