Boef heeft de ambitie om een voetbalclub te kopen

Boef is een jongen die is opgegroeid in Alkmaar. Tijdens een interview gaf hij aan dat hij misschien ooit geld wil steken in AZ. De Alkmaarse voetbalclub reageerde toen door te zeggen dat hij langs mocht komen wanneer hij serieuze plannen heeft. Nu hebben we over zijn plannen met AZ niks meer vernomen, maar hij blijkt een bod te hebben uitgebracht op de Haagse voetbalclub ADO Den Haag.

Aandelen van de volksclub staan te koop voor €4,75 miljoen. Boef zijn aanbod viel lager uit en was niet meer dan twee miljoen euro. Ook was het geen officieel bod. Hij deed het aanbod via zijn Instagram stories. Hij reageerde met zijn Instagram story op een artikel die hij las op voetbalalert.

Check hieronder de story van de Instagram van Boef:

Instagram Boef
Instagram Boef

ADO Den Haag in financieel noodweer

ADO Den Haag is in ernstig financieel noodweer terechtgekomen omdat het moederbedrijf van de club constant betalingen bleef missen. ADO heeft uiteindelijk de rechtszaak tegen het moederbedrijf United Vanssen gewonnen, waardoor aandelen nu dus verkocht kunnen worden.
De club kan de 2 miljoen euro van Boef goed gebruiken, omdat ze anders misschien niet eens meer het seizoen kunnen afmaken. Momenteel kan het salaris van medewerkers en spelers al niet meer worden betaald. Daarnaast staan ze ook nog eens laatste in de Eredivisie. Als de club failliet gaat bij degradatie, zullen ze niet naar de eerste divisie (Keuken Kampioen Divisie), maar naar de derde divisie gaan. Dan zou het wel eens einde verhaal kunnen zijn voor de roemruchte volksclub.

We zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen, maar dat Boef genoeg verdient mag ook wel duidelijk zijn, dat kun je ook wel zien aan zijn mooie luxe villa.