Videoland documentaire over rapper Boef

Afgelopen vrijdag was het zover: de documentaire over rapper Boef verscheen eindelijk op Videoland. Je krijgt een inkijkje in zijn leven. Zo zie je zijn successen maar ook zijn tegenslagen. Daarnaast vertelt hij verhalen die we nog nooit eerder hebben gehoord. Als je een Videoland abonnee bent zou je de docu zeker gezien moeten hebben. Het zegt ook wel wat dat geen enkele documentaire in de eerste 24 uur na het online komen op Videoland, nog nooit zo vaak gestreamd werd als deze over Boef. En er zijn toch al documentaires gemaakt over een aantal grote namen. Eerder zijn Famke Louise, Badr Hari, Amira en Bizzey namelijk de revue gepasseerd. De documentaire Gewoon Boef blijft ze dus allemaal voor.

View this post on Instagram

Wauw😍

A post shared by Gewoon Boef🇩🇿 (@boef) on

Nieuwe deal met Sony Music

Het succes van de rapper zorgt natuurlijk ook voor meer interesse van buitenaf. Dit heeft dan ook geleid tot een nieuwe deal tussen Boef en en Sony Music, die hem geen windeieren legt. Er wordt gespeculeerd dat er met dit contract wel 2,5 miljoen euro gemoeid gaat. Op zijn Instagram schreef hij zelf dat hij nu de rijkste rapper van Nederland is.

Hoeveel verdient Boef per optreden?

Natuurlijk krijgt Boef ook geld binnen voor elk optreden dat hij geeft. En wij kunnen je vertellen dat dit meer is dan een extra zakcentje. Voor 30 minuten Boef betaal je namelijk wel tussen de 7.500 en 10.000 euro. Dan loopt je inkomen natuurlijk aardig op. Toch zijn er rappers die meer geld vragen. Zo moet je voor Ronnie Flex 12.750 euro neerleggen voor een half uur en gaat dit je bij Lil’ Kleine tussen de 10.000 en 15.000 euro kosten.