Villa van de Nederlandse rapper Boef

Het is Gewoon Boef man, maar dat ‘gewoon’ kan onderhand wel worden weg gelaten. Hij valt namelijk al geruime tijd in het elite-groepje van de Nederlandse artiesten – met een ruim toebehorend salaris. Daar valt wel een mooi optrekje mee aan te schaffen en dat is precies wat de rapper heeft gedaan.

Net als Ali B heeft Boef zijn uit kluiten gewassen villa in Almere laten bouwen. Een zeer moderne villa, met een ruime tuin en een blikkenvanger van een zwembad. Bekende Buren deelt wat inside information en de beelden. Maak kennis met de miljoenenvilla van één van Nederlands meest succesvolle artiesten .

Boef

Goede deal voor de rapper

Naar verluidt heeft de succesvolle rapper een bedrag van €1.430.000 neer mogen tellen voor de villa. Een flinke klap met geld, maar beslist ’n stuk lager dan de originele vraagprijs. Deze lag namelijk op €1.575.000. Daar heeft hij dus een prima deal uit weten te slepen. Ook zal dat mega bedrag hem niet in de koude kleren gaan zitten. Met zijn miljoenen streams, talloze optredens en lucratieve deals met platenmaatschappijen is dit voor hem waarschijnlijk een fluitje van een cent. Natuurlijk heeft zijn goed ontvangen documentaire op Videoland een extra schepje bovenop zijn al welvarende bekendheid gedaan.

Het totale woonoppervlak van Boef zijn thuisbasis is gevestigd op zo’n 312 vierkante meter. Binnen die lijnen liggen zes slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast is de keuken voorzien van alle gemakken en vind je verder in het pand – beslist niet verkeerd – een bioscoop. Daarnaast nog een paar overige kamers, een ruime woonkamer en een uiterst moderne badkamer. Verder is er ook nog een garage met plek voor twee wagens en natuurlijk het niet te missen; het zwembad (zwemvijver) – met beregeningssysteem. Je houdt van hem of je haat hem, maar daar zal hij zich niet druk over maken wanneer hij aan het relaxen is in zijn prachtige villa.

Boef Kamer Zwembad Boef Keuken Badkamer Kamer Boef