Puck Moonen en Twan van Gendt verkopen hun luxe woning in Rosmalen

Hoewel de twee zich nog maar een paar maanden onder de dakpannen van de woning is Rosmalen bevonden, is het nu alweer tijd voor iets nieuws. Wereldkampioen BMX Twan van Gendt en zijn vriendin Puck Moonen, ook wel bekend als de knapste wielrenster van Nederland, wisten hun woning te verbouwen en realiseren een prachtige droomwoning. En dat het sportkoppel zijn sporen achterlaten, dat is te zien. De moderne hoekwoning beschikt over een heuse fitnessruimte, een top garage en unieke details waar menig mannenhart sneller van zal gaan kloppen.

luxe keuken woning Puck Moonen

Door de grote ramen hebben de moderne woonkamer en eetkamer/keuken (welke voorzien is van allerlei luxe snufjes) veel lichtinval, wat zorgt voor een lekker ruim gevoel. Dat Puck en Twan een goede smaak hebben, dat zie je ook terug in de badkamer met een ligbad met Corian ombouw en een seperate douche.  Verder heeft de te koop staande woning een aantal echte eyecatchers. Zo kan je ultiem chillen in de ruime loggia van 17 m2 met schuif glaswanden of kan je ervoor kiezen om je eigen sportschool in te duiken in de garage. In de woning is momenteel zelfs een sport/game ruimte te vinden. Best wel jaloersmakend hè?

funda rosmalen twan van gendt

Zie jij een voormalig huis van de wereldkampioen BMX en toekomstig wereldkampioen wielrennen wel zitten? De woning staat te koop voor een bedrag van €535.000. Waarom de tortelduifjes de woning in Rosmalen verlaten is niet bekend. Wel zou het zo maar eens zo kunnen zijn dat ze alweer een nieuw huis project op de planning hebben staan. Check meer foto’s van de woning op Funda hieronder:

garage fitnessruimte

luxe badkamer

funda woning puck moonen