Jennifer Lopez is nog altijd prachtig

Als je Jennifer Lopez zou zien zou je bijna niet geloven dat ze al 50 jaar is. Het internet ging dan ook los om deze bikinifoto van de bekendheid. Later deelde ze ook nog eens deze foto waarmee bevestigd werd dat leeftijd Γ©cht maar slechts een getal is. Als je vergeleken wordt met Jennifer Lopez kan je dat louter als compliment beschouwen. Wanneer je de prachtige Janice Garay op straat zou zien zou je haar zomaar kunnen aanzien voor J.Lo, want het lijkt wel een kopie.

Janice Garay lijkt sprekend op Jennifer Lopez

De wereld maakte voor het eerst kennis met de bodybuildster in 2017. Toen verschenen er foto’s op Instagram van haar, waarbij al veel mensen de vergelijking maakte tussen haar en Jennifer Lopez. Sommige mensen dachten zelfs dat het om de wereldberoemde ster ging in plaats van om Janice Garay. Sinds toen begonnen haar volgers op Instagram in een rap tempo toe te nemen. Inmiddels heeft ze 247 duizend volgers. Janice Garay heeft geen probleem met de vergelijking. Naast dat ze hierdoor veel aandacht krijgt, voelt ze zich ook gevleid. Ze geeft aan dat Jennifer Lopez al van jongs af aan haar idool is.

Andere celebrities met dubbelgangers

Jennifer Lopez is niet de enige beroemdheid die een look-a-like heeft rondlopen. Zo lijkt Chelsea Marr sprekend op de jongere versie van Angelina Jolie. Ook Galinka Margaeva heeft erg veel weg van de bekende actrice. Daarnaast loopt er iemand rond die ontzettend veel op Meghan Markle lijkt. Daniele Harris wordt dagelijks in de war gehaald met de ster van Suits. Hieronder kunnen jullie nog genieten van een aantal prachtige foto’s van Janice Garay, die op Instagram JayFromHouston heet: