De carrière van Bjorn Kuipers

Bjorn Kuipers is een 49-jarige ex-voetbalscheidsrechter. Van 2005 tot en met 2021 floot hij op het hoogste niveau in Nederland: de Eredivisie. Maar daar bleef het niet bij. Hij leidde ook internationaal de grootste wedstrijden, zoals de Champions League-finale in 2014 en de EK-finale tussen Engeland en Italië in het jaar 2021.

In Nederland was zijn laatste wedstrijd de finale tussen Ajax en PSV om de Johan Cruijff Schaal. Na zijn allerlaatste wedstrijd werd bekend dat Bjorn werkzaam zou zijn bij UEFA als één van de vijf Refereeing Officiers.

In zijn tijd als scheidsrechter was Kuipers ook nog werkzaam als mede-eigenaar van een Jumbo supermarkt en een haarstudio in Oldenzaal. Tot begin 2014 was hij mede-eigenaar van drie C1000 vestigingen. Twee van deze vestigingen werden eerder verkocht aan Albert Heijn en de derde aan Jumbo. In 2019 opende de top scheidsrechter een tweede Jumbo-vestiging in Denekamp. Niet alleen een top scheidsrechter, maar ook nog eens een top zakenman. Lees ook hoeveel Bjorn Kuipers verdiende als scheidsrechter en zakenman.

De villa van Bjorn Kuipers in Oldenzaal

Bjorn Kuipers kocht zijn schitterende villa in Oldenzaal in 2006 voor een bedrag van 720.000 euro. Inmiddels laat hij al een nieuwe villa bouwen in Oldenzaal en zijn huidige woning heeft hij nu te koop gezet voor 1.095.000 euro.

De te koop staande woning heeft een oppervlakte van 408 vierkante meter en beschikt over tien kamers, een prachtige tuin op het westen en een oprijlaan (met carport) die plek biedt voor twee auto’s. Ben je benieuwd naar meer foto’s van de villa? Bekijk de rest van de foto’s hieronder of kijk op Bekende Buren:

Bjorn Kuipers zet villa te koopBjorn Kuipers zet villa te koop