Hoelang werd deze ‘volwassene website’ gemiddeld bezocht?

Vergeleken met het vorige jaar daalde de gemiddelde bezoekduur van de welbekende website met slechts één seconde. Een gemiddeld bezoek op de website was dit jaar 9 minuten en 54 seconden en dit was vorige jaar nog 9 minuten en 55 seconden. Daarnaast is het ook dat vrouwen gemiddeld 6 seconden langer op de website doorbrachten dan mannen het afgelopen jaar. Nederland staat op de vijfde plek met een gemiddelde tijd van 10 minuten en 14 seconden, terwijl de nummer één, Egypte, gemiddeld 11 minuten en 12 seconden doorbracht op de website.

Meeste tijd doorgebracht op een volwassenen website in 2022

Het verkeer op de website

Het negende ‘jaaroverzicht’ is er en ook deze keer zijn er weer een aantal opvallende trends geweest. Zo zien we als eerst dat ook dit jaar de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk weer boven aan de lijst staan als het neerkomt op meeste verkeer naar de website. Dit jaar is Japan van de derde plek afgezakt naar de vierde plek, want Frankrijk steeg in de lijst. Daarnaast is ook Nederland omhoog gegaan met het verkeer op de website. Zo steeg deze van de vijftiende plek naar de dertiende plek. Gezamenlijk vertegenwoordigen de top 20-landen 79,3 procent van het dagelijkse verkeer van de website.

meeste verkeer op volwassenen websites in 2022

De meestgezochte zoektermen van 2022

Laten we nu eens kijken naar de populairste zoektermen van de ‘volwassene’ website. Dit jaar staat wereldwijd “hentai” weer dik bovenaan de lijst. Gevolgd door “Japanese” op de tweede plek en “MILF” weer op de derde plek. “Lesbian” is dit jaar afgezakt van de derde naar de vier plek.

populairste zoektermen volwassenen websites 2022

Overige opvallende informatie

Dit jaar staat de Amerikaanse Abella Danger boven aan de lijst meest gezochte ‘content creators’, daarmee stoot de Lana Rhoades van de eerste plek af. Verder staat ook Mia Khalifa nog in de lijst, op plek vier om precies te zijn. In het Verenigd Koninrijk was de zoekterm ‘older women‘ gestegen met een percentage van ruim 295 procent. Terwijl in de Verenigde Staten de zoekterm ‘gamer girl‘ steeg met dik 813 procent. Interessant!