Wie is Madalina Daina Ghenea?

Grote kans dat er bij de naam Madalina Daina Ghenea nog geen belletje gaat rinkelen, maar je hebt deze prachtige vrouw waarschijnlijk vaker op televisie gezien dan je denkt. De 35-jarige Madalina is namelijk bekend actrice en model. Zij begon haar carrière op 15-jarige leeftijd als model en liep verschillende modeshows in Roemenië, Italië, Duitsland, Japan, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk en Zuid-Afrika.

In 2010 nam Madalina deel aan een Italiaanse talentenjacht en zo is het balletje voor haar carrière in de televisie-wereld pas echt gaan rollen. Zo verscheen zij in verschillende reclames, werd zij presentatrice van verschillende programma’s en kreeg zij bijrollen in films. In 2021 is het allermooiste aan haar carrière toegevoegd: zij kreeg de rol van Sophia Loren in de bioscoopfilm House of Gucci. Als jij deze film gezien hebt, dan herinner jij je haar ongetwijfeld.

Madalina houdt het niet alleen bij haar eigen carrière, maar zij vindt het ook heel erg belangrijk om andere mensen te helpen. Zo sloot zij zich aan aan bij de organisatie “Artists for Peace and Justice” voor Haïti. Petje af voor de brunette

Madalina haar Instagram-foto’s blazen je omver

Naast haar deze fantastische werkzaamheden gaat Madalina ook heel erg lekker op sociale media. Zo heeft zij inmiddels ruim één miljoen volgers weten te verzamelen. Deze voorziet zij regelmatig van de mooiste plaatjes op de rode loper, tijdens haar werk als model en tijdens filmopnames. Maar Madalina plaatst ook genoeg leuke shots uit haar privéleven waarop zij maar al te vaak in bikini, lingerie of een stijlvolle outfit te zien is. Kortom, met zo’n vrouw op jouw tijdlijn is iedere dag een feestje. Hieronder hebben wij Madalina haar leukste Instagram-foto’s voor jou op een rijtje gezet, dus kijk zelf maar: