De carrière van Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is een 33-jarige televisiepresentatrice die momenteel bij RTL en vroeger BNN. Door het tv-programma Sterretje Gezocht won ze haar baan bij de publieke omroep. Hier werd ze binnen no-time razend populair en mocht ze een heleboel programma’s presenteren. Van 2015 tot en met 2018 werd ze genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw. Kortom, het publiek houdt van Geraldine.,

De betoverende camper van Geraldine

Geraldine staat met name bekend om haar schitterende reisprogramma’s. Het rondreizen en meer van de wereld ontdekken is haar werk én passie. De presentatrice liep al een lange tijd met het idee om een roadtrip te maken met een camper. Vorig jaar besloot ze toch haar droom achterna te gaan en heeft ze samen met haar vriend een bestelbus gekocht. Vervolgens heeft Geraldine Kemper het busje omgetoverd tot een prachtige camper. Dit deed ze niet alleen. De presentatrice had hulp gevraagd aan het bedrijf Cabinvan. Het stel had besloten geen douche of toilet in de camper te laten bouwen omdat dat veel ruimte in beslag neemt. “Dat doen we allemaal wel op de bestemming zelf”, vertelt Geraldine. Ze heeft de camper inmiddels ook de naam ‘Kees’ gegeven.

De prachtige camper van Geraldine Kemper beschikt over een bed, keuken en audio systeem. Het koppel gaat dit jaar dus schitterende avonturen meemaken met ‘Kees’. Geraldine en haar vriend zijn van plan om naar het oosten te reizen en ze verwachten zelfs Mongolië en Japan te kunnen bezoeken. Iets prachtigs om naar uit te kijken dus! Kees zal het nog zwaar krijgen met al dat reizen. Bekijk het resultaat van de schitterende camper hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)