Maak kennis met de leuke Silk Cartwright

Er zijn veel mooie vrouwen op Instagram en de 21-jarige Silk Cartwright is hier ongetwijfeld één van. Silk is vooral bekend vanwege haar modellenwerk en heeft daarnaast ook een grote fanbase op haar Instagram. Daar poseert zij regelmatig in bikini en heeft ze inmiddels 115.000 volgers verzameld.

Maar het poseren in bikini en de prachtige reisfoto’s is niet het enige wat Silk doet. De grote hobby van deze leuke brunette is namelijk pottenbakken en zij maakt dit dan ook onze favoriete hobby.

Ze maakt pottenbakken heel leuk om naar te kijken

Silk Cartwright is begonnen met pottenbakkers lesjes toen we verplicht binnen moesten blijven. Sindsdien is zij echt verslaafd geraakt aan deze hobby en dat heeft er toe geleid dat zij nu fulltime aan het werk is als pottenbakker. De brunette heeft nu dan ook haar eigen bedrijfje opgericht ‘By Silk’, waar zij verschillende moderne en leuke stukken verkoopt. De inspiratie voor de stukken haalt zij uit verschillende moderne kunstwerken en sculpturen, waarbij het heel belangrijk is dat het ook functioneel is.

Ondanks dat wij de creaties die zij maakt enorm bewonderen, is het nog leuker om Silk zelf in actie te zien tijdens het pottenbakken. Het heeft iets speels en creatiefs, wat onze harten sneller laat kloppen. Maar wij zijn niet de enige die wegzwijmelen bij het zien van het pottenbakken van de leuke brunette. Silk heeft op dit moment namelijk 1.300.000 volgers op TikTok verzameld en gaat dan ook regelmatig viral met haar video’s. Wat zij natuurlijk te danken heeft aan haar knappe uiterlijk en haar pottenbakkersvaardigheden. Wij selecteerden een aantal foto’s en video’s van de Instagram van deze leuke brunette. Dus sit back, relax and enjoy!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SILK CARTWRIGHT (@silkcartwright)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SILK CARTWRIGHT (@silkcartwright)