Wij kunnen er niks aan doen, de meeste mannen hebben nou eenmaal last van lichaamshaar. Waar de ene vrouw dit mega sexy vindt, is het voor de ander minder aantrekkelijk. En dan hebben we het voornamelijk over lichaamshaar, want over bilhaar heerst een soort taboe. Weinig mensen hebben er een mening over, terwijl het overgrote deel van ons heren het heeft. Wat vindt het vrouwelijk geslacht nou echt van ons bilhaar?

De Experts over je bilhaar

De vrouwen op Reddit vinden bilhaar nou eenmaal bij mannen passen, tot op een zekere hoogte. Vrouwen vinden het over het algemeen horen bij een lekkere stevige bil. Het lichaamshaar geeft hun het gevoel een echte man te daten. Maar er moet wel een kanttekening bij geplaatst worden. Het achterwerk moet namelijk wel goed verzorgd worden. Er moeten niet constant tarrels of pluisjes van je onderbroek te vinden zijn. Dit is niet alleen onhygiënisch, het is ook niet sexy.

Om je bilhaar een beetje hygiënisch te houden, kan je daarom na een grote beurt het best natte doekjes gebruiken om het schoon te vegen. Dit geeft volgens de vrouwen van Reddit het beste resultaat, op een hygiënisch achterwerk. Daarnaast mocht je het echt niet fijn vinden, kan je altijd je konthaar scheren.

Wees jezelf

Mannen hebben nou eenmaal lichaamshaar, maar zorg ervoor dat het een beetje verzorgd blijft uit zien. Zolang er niet excessief veel haar is, maakt het vrouwen niet zoveel uit. Behalve als jij het als probleem gaat zien, dan gaan vrouwen zich er ook aan storen. Op dat moment is het de beste optie om je lichaamshaar te scheren. Kijk dus voornamelijk naar jezelf wat je fijn vindt, dan vindt je vrouw het ook fijn.

Niet alleen mannen voelen zich aangetrokken tot achterwerken van het andere geslacht, andersom geldt dit net zo goed. Check de video hieronder en kijk of vrouwen ook wild gaan worden van jouw billen:

Heb je twijfels over de rest van je lichaamshaar? Twijfel jij of je het moet scheren, waxen of moet laten staan? Dan hebben wij de regels voor de verzorging van je lichaamshaar op een rijtje gezet. Zo kan jij op een veilige manier al die bilharen weghalen.