Waarom zijn sportieve mannen beter in bed?

De kans is groot dat je natuurlijk niet naar de sportschool gaat om beter in bed te worden. Toch is dat een aardige bijkomstigheid. Het zorgt niet alleen voor meer zelfvertrouwen en een indrukwekkende sixpack, het levert je ook de meer dan verdiende waardering van je partner op.

Op zich is dat niet zo vreemd. Een goed gevormd lichaam is een duidelijke indicatie voor een gezonde leefstijl en dito persoonlijke verzorging. Voor een vrouw zijn dat absolute pluspunten bij een man. Er zijn echter nog meer redenen waarom sporten juist zo verstandig is.

1. Sporten maakt je aantrekkelijker

Recent onderzoek toont aan dat vrouwen zich eerder aangetrokken voelen tot een man met een sportief uiterlijk. Een lager vetpercentage in het gezicht kan een vrouw dus net over de streep trekken. Aan de andere kant wordt een gespierd lichaam door veel vrouwen als iets typisch mannelijks gezien. Met je sixpack, goed ontwikkelde torso en gespierde benen heb je dus duidelijk een flinke streep voor.

sporten beter in bed

2. Een betere conditie

Doe je veel aan sport, dan zal je conditie zonder twijfel in orde zijn. Voor jou dus geen vrijpartij van vijf minuten. Dat uithoudingsvermogen wordt zeker in bed gewaardeerd. Je bent immers in staat om tijdens een langdurige vrijpartij ook aan het genot van je partner te denken.

3. Je kunt meer met je lichaam

Een goed en bevredigend seksleven betekent in de regel veel variƫren. Ingewikkelde tantra-oefeningen en uitdagende posities zijn dus geen probleem. Al die tijd die je in de sportschool door hebt gebracht betalen zich namelijk dubbel en dwars uit. Je bent daardoor vele malen leniger en dat weet zij zeker te waarderen.

4. Sporten voorkomt een erectiestoornis

Waarschijnlijk een van de voornaamste redenen om vooral te blijven sporten: erectiestoornissen zijn jou waarschijnlijk vreemd. Door te sporten stimuleer je juist de bloedcirculatie en laat dat nou net een van de punten zijn waardoor je jongeheer flink kan steigeren. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat mannen die sporten 30% minder kans hebben op een erectieprobleem.

erectiestoornis

5. Sporten geeft jouw zelfvertrouwen een boost

Als er iets is wat een vrouw aantrekkelijk vindt aan een man, dan is het wel zijn zelfvertrouwen. Voor een vrouw is dat een groot pluspunt en in haar ogen zal jij echt beter in bed zijn. Dat komt mooi uit, de meeste mannen die regelmatig sporten hebben daar ook geen gebrek aan. Je hoeft daarvoor niet dagelijks naar de sportschool te gaan, slechts tweemaal per week is al voldoende.