Het komt vaak voor dat vrouwen een hechte vriendschap hebben met een jongen. Dat kan lastig zijn, maar het is niet voor niks dat jij de partner bent en hij de beste vriend. Ook al is het een kopie van Harvey Specter, jouw meisje heeft hem hoogstwaarschijnlijk lang geleden al de friendzone in gedrukt. Zij ziet hem puur als beste vriend of grote broer en als ze met elkaar hadden willen daten, dan was dat echt al wel gebeurd.

Respecteer de vriendschap

Dit is misschien wel het belangrijkste van alles; respecteer hun vriendschap. Jij kwam er later bij, dus wie denk jij dat je bent om te bepalen dat zij geen vrienden mogen zijn? Die positie heb je simpelweg niet. Het enige wat je kan doen de vriendschap respecteren. Want als jij er moeilijk over gaat doen, dan ga je gegarandeerd problemen veroorzaken.

Heb zelfvertrouwen

Als we één ding weten van Harvey Specter is het wel dat hij genoeg zelfvertrouwen heeft. Laat je dus niet intimideren en heb ook zelfvertrouwen. Ga niet honderden vragen stellen om te achterhalen of zij al eerder hebben gedate en hoe het precies zit tussen die twee. Het is 2018 en het is heel normaal geworden voor mannen en vrouwen om vrienden te zijn. We get it: je wil alles weten. Maar de geschiedenis tussen haar en haar beste vriend, als die er überhaupt al is, komt vanzelf wel.

Be nice

Dat jij zelf ook zelfvertrouwen hebt, betekent niet dat je haantjesgedrag moet gaan vertonen. Als jullie elkaar ontmoeten, is het super belangrijk dat je gewoon aardig bent. Je laat je zo niet alleen van je beste kant zien ten opzichte van jouw partner, maar ook ten opzichte van haar beste vriend. Want je mag van ons aannemen dat hij het haar echt wel zal vertellen als jij je hebt gedragen als een complete douchebag.

Zijn jullie al een stap verder in jullie relatie en ga je samenwonen? Zo houd je de romantiek in jullie relatie.