Samenwonen betekent niet dat “omdat je veel tijd met elkaar doorbrengt” je niet meer hoeft te werken aan je relatie. Integendeel zelfs, wanneer je gaat samenwonen is het belangrijk dat je tijd voor elkaar vrij maakt en dat je de romantiek levend houdt. Het komt regelmatig voor dat je van de een op de andere dag in een “sleur” terecht komt. Met deze dingen hou jij de romantiek in jullie relatie.

Geef haar een warme handdoek

Niets is zo lekker om na een heerlijke douche jezelf af te drogen met een warme handdoek. Wanneer zij in de douche staat, gooi dan even haar handdoek in de droger zodat hij lekker warm wordt. Heb je geen droger? gebruik dan een strijkijzer.

Schrijf romantische briefjes

Wees attent door middel van romantische briefjes, verstop die op plekken waar zij ze later vindt. Klinkt misschien een beetje afgezaagd, maar zij houdt ervan. Bovendien is het voor jou een kleine moeite om op deze manier jouw gevoel te uiten.

Ontbijt op bed

Een ontbijtje doet het altijd goed. Sta zondag iets eerder op en bereid een heerlijk ontbijt voor. Niet enkel een boterham, maar pak goed uit. Verras haar bijvoorbeeld met een heerlijke kokos pannenkoek. Op online magazine Freshhh kun je het recept lezen van de kokos pannenkoek.

Romantiek romantisch man man

Maak haar lunch

Bereid een heerlijke lunch die zij mee kan nemen naar werk. Maak het helemaal compleet door er een romantisch briefje in te doen en haar dag kan niet meer stuk!

Verras haar met een lingerie setje

Nee, we bedoelen niet dat jij jezelf in een mooi lingerie setje moet hijsen. Nee. Koop een mooi setje en verras haar daarmee, zij voelt zich sexy wanneer ze het aantrekt en jij profiteert er ook van. Win-win toch?

Laat voor haar een bad vollopen

Niet iedereen die voor het eerst gaat samenwonen, zal een bad hebben. Voor degene die er wel een hebben, kunnen haar verrassen door een bad vol te laten lopen voor haar. Zo kan zij na een lange dag werken heerlijk ontspannen in een warm bad.

Bloemen

Als er iets is waar iedereen vrolijk van wordt, dan zijn het bloemen. Bovendien is het totaal geen moeite om na werk even langs de bloemist te gaan om een mooie bos voor haar te kopen. Verras haar daarom regelmatig met een bos bloemen!

Wil je het grootser aanpakken? Check dan deze romantische trip langs de mooiste steden van Italië.